BEAUTY

Epilator cu lumina intens pulsata Remington i-Light Prestige

Te-ai saturat de metodele dureroase de epilare si iti doresti rezultate optime de indepartare a parului ? Epilatorul i-LIGHT PRESTIGE de la Remington se poate lauda cu o tehnologie care ofera rezultatele mult dorite. Pielea ta devine mult mai nedeta datorita inovatiei in tehnologia IPL. Poti obtine rezultate uimitoare chiar la tine acasa.

Lumina Intens Pulsata tintenste parul direct de la radacina si ofera o epilare permanenta pentru ca tu sa fii pregatita pentru orice situatie. Pielea ta va fi mereu neteda!

Aparatul este foarte usor de utilizat , il poti folosi atat pentru corp cat si pentru fata. Designul ergonomic te ajuta sa nu ai probleme in timpul tratamentului.

Epilatorul se bucura de o fereastra cu 50% mai mare pentru indepartarea parului de pe corp si un accesoriu de precizie pentru zona inghinala.Mai cuprinde si un accesoriu special pentru fata.

Tehnologia avansata PROPULSE actioneaza de la radacina si datorita energiei luminoasa prin incalzirea folicului parului opreste cresterea parului astfel ca rezultatele sunt permanente.

 

VEZI PRET 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial