BEAUTY

Sfaturi pentru un par mai stralucitor si plin de volum : Recomandari

Cum sa-ti mentii sanatatea parului? E simplu !

Parul care este spalat mai des se murdareste si mai repede. Recomandat este ca parul sa fie spalat de 2-3 ori maxim pe saptamana. Nu este recomandat sa fie spalat in fiecare zi.

Orice femeie isi doreste un par stralucitor si plin de volum. Atunci cand aplici samponul este indicat sa iti clatesti intai parul cu apa calduta si niciodata cu apa fierbinte. Parul trebuie sa fie foarte bine clatit, inainte de a aplica samponul. Ca samponul sa-si faca efectul este indicat sa-l aplicati de doua ori. Prima data se indeparteaza praful si sebumul iar a doua oara samponul hraneste si isi face efectul.

Parul se clateste din abundenta, cum am mentionat cu apa calduta si nu este recomandat sa ramana spuma deoarece poate provoca cojite si iritatii iar astfel parul isi pierde stralucirea. La final clateste parul cu apa rece. Apa rece il face mai rezistent si mai stralucitor.

Tu stiai? 

Salvia este un miracol pentru par. Poti prepara un ceai, astepti sa se raceasca si clatesti parul. Salvia calmeaza scalpul si trateaza inflamatia.

Sucul de lamaie este si el ideal pentru par. Acesta mentine parul foarte curat si ii ofera stralucire. Se poate prepara cu apa calda si lamaie stoarsa si se clateste dupa spalarea parului. Radacinile se maseaza usor.

Foarte important este sa ai si asternuturile curate. Perna sa fie curata atat si fata de perna sa fie schimbata des.

Sursa foto. Pinterest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial